Καλώς ήρθατε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Αχαίας. Η ιδέα της οργάνωμένης εθελοντικής προσφοράς στο Ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο, των δικαιωμάτων των Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών, της συνέργασιας με τους αθλητικούς Φορείς του Νομού και της εξύψωσης του Αθλητικού Πνέυματος, μας οδήγησε στην επαναλειτουργία του Συνδέσμου από ομάδα εν ενεργεία ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών της Αχαίας

Πέμπτη 18 Μαΐου 2017

Οριστικοποιήθηκε η παρουσία της ερασιτεχνικής ομάδας επίλεκτων ταλέντων στην φιέστα της Παναχαϊκής


Είναι πλέον οριστικό και επίσημο.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Παναχαϊκή Συμμαχία, είναι οριστική η συμμετοχή της ομάδας των επιλέκτων ταλέντων από ερασιτεχνικές ομάδες της Αχαϊας, στην φιέστα της Παναχαϊκής.

Μια πρωτοποριακή και τιμητική παρουσία για τους νεαρούς ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, αφού θα κληθούν να αγωνιστούν απέναντι στην "ιστορική" ομάδα του Νομού μας και μάλιστα στην ημέρα γιορτής αυτής.

Ήδη η ΕΠΣ Αχαϊας σε συνεργασία με το Σ.Ε.Π.Α. έχει ξεκινήσει τις απαραίτητες ενέργειες για την συγκρότηση της ομάδας, οι οποία θα είναι υπό την τεχνική ηγεσία δύο προπονητών που έχουν φορέσει την φανέλα των "κοκκινόμαυρων" και θα ανακοινωθούν άμεσα.

Επίσης ο Σ.Ε.Π.Α. έχει κάνει μια σοβαρή προεργασία, έχοντας επιλέξει υποψηφίους ποδοσφαιριστές ηλικίας 1994-2000 που ξεχώρισαν στα πρωταθλήματα και με αρκετά λεπτά συμμετοχής. Αυτή η λίστα αναμένεται να αποτελέσει κριτήριο στην επιλογή των ποδοσφαιριστών από τους προπονητές που θα οριστούν, σε συνεργασία με τις ομάδες που αγωνίζονται και με τις σκέψεις των προπονητών για το πως αυτή η ομάδα θα παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα κληθεί να κοντράρει τον μεγάλο της αντίπαλο.

Επίσης στην φιέστα της Παναχαϊκής, ο Σ.Ε.Π.Α. θα βραβεύσει την ομάδα της Παναχαϊκής και τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Σπανό, ως ένδειξη παραδείγματος ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή που μετακόμισε στην μέση της περιόδου σε επαγγελματική κατηγορία και διέπρεψε με την παρουσία του.

Ημέρα γιορτής για την Παναχαϊκή, ημέρα τιμής για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το οποίο γίνεται σύμμαχος στην γιορτή της μεγάλης ομάδας του Νομού μας.

Ο Σ.Ε.Π.Α. συγχαίρει την Παναχαϊκή για αυτή την σπουδαία κίνηση, η οποία μας δείχνει πόσο έχει αγκαλιάσει τους Αχαϊούς ποδοσφαιριστές. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου